Hadiah dari HomeKreation – Kitchen Corner

Terharunya Mak Long bila dapat hadiah ni dari HomeKreation – Kitchen Corner. Memang tak disangka. Mak Long ni idaklah kreatif mana – maklumlah baru nak berjinak-jinak dengan dunia blogging. Orang lain semua dah pro. Mak Long banyak belajar dari rakan-rakan. Terima kasih atas tunjuk ajar. Kembangnya hati tak terkira. Kata orang Jawa – bungah. Kata orang putih – I’m chuffed.

Terima kasih sekali lagi kepada Along Roz. Dah dapat award ni Mak Long dengan besar hati ingin memanjangkannya kepada rakan berikut:

1.  En Mat Gebu dari Dapur Tanpa Sempadan

2.  Lemon Grass

Advertisements

4 Comments

Filed under Award

4 responses to “Hadiah dari HomeKreation – Kitchen Corner

  1. kulthum

    cayalah mak long!
    psst.. ada recipe pancake?

  2. salam mak long..terima kasih yea sebab sudi bagi mat award tuu….

  3. Mak Long

    En Mat Gebu, You deserve the award. Maklong memang kagum dengan kekreatifan En Mat bukan saja dari segi resepi tapi food decoration and photographynya cukup excellent. Patutlah ramai orang panggi sifu.

  4. Mak Long

    Kulthum, Kalau nak resepi english pancake tu boleh je guna resepi lempeng ngan pilchard yang Maklong poskan bulan lepas cuma gantikan air ngan fresh milk, tambah sebiji telur dan goreng ngan melted butter. Insyallah nanti Maklong buat sekali dan tepek kat soini eh.. tunggu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s